Gardasjön

Roadtrip 2022, del 4

När vi långsamt tagit oss nerför berget och Passo Lavazè insåg vi att vi inte var så långt från Gardasjön. Goda vänner hade precis tillbringat några veckor i de små byarna runt sjön och var lyriska, så det kände vi att vi ville åka och titta på.

Gardasjön är otroligt vacker – om du åker på rätt sida. Om du åker på den västra sidan, den branta och karga sidan där byarna inte ligger, så består vägen till 80 procent av tunnlar. Urtrista tunnlar. Och efter en miss i kommunikationen mellan förare och kartläsare, så var det på den sidan vi hamnade. Och då kan vi ju säga att Gardasjön kanske inte blev resans höjdpunkt. Det var enda gången på nästan 650 mil som det blev lite dålig stämning i bilen. Och inte ett enda foto tog vi. Så blir det ibland 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: