När Japan är stängt är det tur vi har Happy

Vad tror ni om den här rutten?

I december fyller Niclas 50 år. Planen var att fira detta med tre veckors rundresa i Japan. Ta oss med tåg från södra till norra Japan och stanna där vi hittade nåt som intresserade oss. Hela våren har vi tittat på kartan utvikt över hela köksbordet, ringat in orter och gjort hundöron i guideböckerna. För visst skulle det väl ändå öppna till slutet av juli? Inte kommer väl corona påverka ÄNNU en sommar?

Joho då! Klart det ska. Inte i resten av världen kanske, men om man ska till Japan. Japan har förvisso öppnat upp för ett mindre antal turister som reser i grupp med förbestämda resrutter, men två glada femtioåringar utan en plan kommer inte in.

Då är det allt en jäkla tur att vi har Happy! Japan finns kvar och öppnar förhoppningsvis upp till nästa sommar, så i år packar vi in oss i bilen och styr söderut helt enkelt. Och nu har vi ännu mindre aning om var vi hamnar än inför Japan. Vi tror att vi sträckkör genom Tyskland för att köra runt i Österrike några dagar, kanske blir det Kroatien, eller Slovenien, eller Tjeckien, eller…. Ja, ni hör – det här med planering är inte vår grej. Vi kör dit solen finns helt enkelt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: