Midsommar vid Lagan

Underbar sommarnatt

Vid Riksettan utanför Lagan, ligger en mysig och lite annorlunda ställplats, Kattugglans Ställplats. På ena sidan vägen finns det platser med el, och på den andra sidan platser utan el. Där finns ett charmigt servicehus med en något annorlunda duschlösning, glasskiosk och ägg från gårdens höns. Och inte minst ligger den otroligt fint precis vid Lagans kant.

Hit körde vi fem ekipage från olika delar av Sverige för att mötas upp och fira midsommar. Och vilken midsommar det blev! Det fantastiska vädret gav tillfälle både till paddling, bad och sena kvällar vid en brasa nere vid strandkanten. Melker fick följa med i kajaken för första gången, och det var som om han aldrig gjort annat! Då vet vi att båda hundarna har sjöben 🙂

Nu väntar några veckor med kortare resor innan vi beger oss ut i Europa. Vi har inte kommit längre i planeringen än att vi bestämt oss för Rödby-Puttgarden till Tyskland. Sen följer vi solen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: