Att tipsa eller inte?

Nära till grannen för en fika!

Vi har ju för vana att bo flera nätter i veckan i bilen även när vi jobbar, och så blev det även förra veckan. Med den skillnad att vi mötte upp ett par husbilsvänner varje kväll. I tisdags i småbåtshamnhamnen på Limhamn (se föregående inlägg), i onsdag blev det fricamping och i torsdags var vi i Lundåkrahamnen. På fredagen flyttade vi oss till en av våra favoritgläntor för fricamping, och ett tredje ekipage mötte upp.

Mys i skogen

Men här uppkommer ett dilemma som diskuteras lite då och då i olika forum – tipsar man om sina smultronställen? Självklart vill man egentligen dela med sig, men samtidigt vill man ju inte komma till gläntan och inse att det redan är fullt? Platser man kan hitta i olika appar spelar ju ingen roll, men de man hittar själv eller som kanske finns på P4N, men har sämre betyg än vad de förtjänar? Hur gör ni andra?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: