Litegrann från ovan

Bild ©Marcus Grahn

I vanliga fall skulle vi bli lite besvikna om det plötsligt rullade in två husbilar i den lilla glänta där vi valt att fricampa. Men inte den här helgen! Nu hörde bilarna till @piggelinswe och @ourthirdhome och vi skulle ha en liten miniträff i en glänta i skogen 🙂 Vi träffades i påskas på den stora träffen på Tredenborgs Camping, och nu var det dags för en träff i mindre format.

Bild © Coleen Morena

En annan, för oss, stor skillnad var den mängd filmer som togs! Både med kameror och med drönare, men så är det väl om man umgås med Youtubers :-). Så vill ni se mer hur vi hade det så finns det tjusiga filmer både hos Coleen Morena och Our Third home.

Nu är det kort arbetsvecka och sen är det dags att åka ut med bilen igen. Som vanligt har vi ingen aning om var vi hamnar utan vädret får bestämma. På återseende!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: