Var ska vi sova inatt?

När man som vi inte bor på camping så ofta som kan förbokas, så är ”var ska vi sova inatt” en av de vanligaste frågorna en fredag eftermiddag, som idag. Vi följer alltid solen, eller om den inte lyser, så lite regn och vind som möjligt, så det kan bli öster, väster eller norrut. Söderut är svårt eftersom hundarna inte har pass än, så Danmark får vänta. Men snart så!

Genom åren har vi samlat oss några ”to-go” ställen som vi vet fungerar tex en vardag, eller när vi måste tömma eller när vi kommer fram sent och bara ska sova nånstans. För att lättare komma ihåg fördelar och nackdelar med de olika ställen vi har stått på, så har vi nu en ny sektion på bloggen med korta recensioner av fricampingar, ställplatser och campingar. Appar som Park4Night i all ära, men det är mest tyska turister som ger feedback, och de har inte alltid samma preferenser som vi. Så vill ni veta vad vi tycker så läs under ”Tips för natten”.

Och nu är det äntligen dags för Happy i sommarskrud, dvs med rinnande vatten. Vi har kört med dunkar hela vintern (funkar utmärkt), men efter en kort mellanlandning hos världens bästa husbilsverkstad, Bosses Husvagnsservice i Svedala, så är nu blandaren lagad och vi kan diska igen!

Passade även på att fräscha upp insidan med lite ljusare tyger. Kanske inte så praktiskt, men det går att tvätta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: