Det där med ”kommaframöl”

Precis som när vi tidigare seglade så verkar en ”kommaframöl” (eller i vårt fall ”kommaframvin”), lika vedertaget i husbilslivet som en ankarsup på sjön. Har vi upptäckt. Och visst är det trevligt med ett glas vin i solnedgången men jag tror många av oss också har hamnat framför en varm brasa klockan mittinatten och whiskeyn, eller ginen, åker fram.

Och det är ju inga problem i sig. De flesta av oss är vuxna människor som dricker ansvarsfullt. MEN – våra hem är på fyra hjul och det är många som ska rulla vidare dagen (förmiddagen) efter. Många campingar har utcheckning mellan 11-12. Klarar man nollgränsen då?

För att aldrig vara på den osäkra sidan så har vi nu lagt till en alkomätare till ”bra-å-ha-saker” i bilen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: