Havet och makramé

Morgonpromenad vid havet

En av de stora fördelarna att som vi bo i Lund/Malmö, är att man alltid har nära till havet. Och ibland är inte valet mellan gymmet och havet så svårt, så efter jobbet så parkerades Happy strax utanför Lomma istället för på parkeringen hemma.

Platsen finns på Park4Night och är en hyfsat stor parkering vid havet med både toa och utedusch. Än så länge är det fortfarande ganska få bilar ute i veckorna, så det gäller att passa på att vardagsnjuta lite innan den värsta sommarträngseln infinner sig.

Vi vill inte borra hål i bilen, så vi har inte satt upp några extra hyllor eller liknande i Happy. Men nu när vi tillbringar mer och mer tid i bilen finns det vissa saker vi saknar från hemmalivet. Som tex färska örter lättillgängligt, de härliga färgerna från ett fruktfat. Och visst kan vi stuva undan och plocka fram när vi stannar, men då ska det hittas bra ”stuva-undan-platser” – allt får inte plats i handfatet på toan. Mycket, men inte allt:-)

Försök nummer ett.

Så projektet nu är att lära sig, eller mig rättare sagt, makramé! Då kan jag knopa ihop hängande korgar för både frukt och örter och hänga upp med självhäftande krokar. Inget borrande, men fullt av grönt och härliga dofter! När jag lärt mig vill säga, men jag är envis 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: