Påskträff 2022 Tredenborg camping

För första gången har vi varit på ett större event kopplat till Happy. En del av det vi söker med våra turer är mer ensamhet och tystnad än tjo och tjim och en massa människor. Men – när Jikita på äventyr och Our third home bjöd in till påskträff på Tredenborgs camping i Sölvesborg så kändes det ändå som en kul sak att testa. Inte trodde väl vi (eller arrangörerna) att vi skulle bli 70 ekipage och fylla campingen! Men se – det gjorde vi 🙂

Vi rullade mot Sölvesborg strax efter lunch i torsdags. När vi kom fram var det redan fullt av bilar, folk och hundar överallt. Lite annorlunda stämning när alla befinner sig på just den här campingen av en och samma orsak. Det blev mycket snack och skratt redan från början.

Hade sett på Instagram under #husbilsträffpåsken2022 att det var många av de konton vi följer, eller följer oss, som redan var på plats eller på väg. Kul att få se vilka som är bakom dessa konton!

Och senare på kvällen hamnade vi mycket riktigt hemma hos Ourbackyardeurope (Tommy och Sara), tillsammans med Jikitaspaaventyr (Marlene och Martin), Plåtis-Tobbe (Ja, Tobbe även i verkligheten), PiggelinSwe (Marcus och Coleen) och livet_pa_och_utanför_scenen (Peter med dotter Nora). Och när gitarren kom fram efter gin1, gin2 och inte minst gin3 så blev det totalt ostämd allsång 🙂

På fredagen var det planerat långbord borta hos Marlene m. fl och vi var nog nära 100 pers som slöt upp. Så kul att sitta och prata med folk som alla lever som vi – dvs så mycket tid som möjligt på rull och med nya resmål runt hörnet. Är ni nyfikna på hur vi hade det så kolla in Youtubekanalerna Jikitas på äventyr eller Ourbackyardeurope som livesände det hela!

Och äntligen kom det lite vårvärme! Vi som varit ute nu hela den långa tidvis blåsiga och regniga hösten/vintern/våren har nästan glömt bort känslan av att ta en kaffe utanför bilen. Eller att gasoltuben räcker hur länge som helst igen när bilen håller värmen även på natten. Och campingen låg otroligt vackert vid kusten så även den tidiga hundrundan var en ren njutning.

Så allt som allt har vi verkligen haft en toppenhelg och vi ser redan fram emot att träffa alla dessa underbara människor igen ute på rull.

Och är jag inte felunderrättad så sänder Tobbe live ikväll – för inte tog festen slut för att vi åkte hem inte!

3 reaktioner till “Påskträff 2022 Tredenborg camping

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: