Lugnet efter ”stormen”

Efter att ha mellanlandat ett dygn i lägenheten efter Husbilsträffen på Tredenborgs camping tog jag (Sara) bil och hundar och åkte till havet på andra sidan landet.

Vid Margretebergs havsbad ute på Bjärehalvön finns det 4-5 platser för husbilar markerade och på sommaren brukar de fyllas på ganska snabbt. Men jag hade tur och kom först så platsen med havsutsikt blev min. Här finns både bad, hundbad, utomhusdush och toa.

Men inte minst så finns det en fantastiskt vacker led att vandra längst kusten. Den hugade kan gå hela vägen bort till Kullen. Jag valde dock att ta en bra mycket kortare runda. Jag kan ju alltid skylla på Gaston numera – att han inte orkar flera mil längre…

På kvällen fylldes platserna på men var och en höll sig på sin kant så det blev en lugn och skön kväll med solnedgången utanför dörren. Tröttnar man nånsin på en solnedgång vid havet? Det tror jag inte.

Självklart tog gasolen slut klockan 02.30 men nu är det så pass milda nätter så jag orkade inte gå upp och byta tub utan kröp bara ner längre under täcket och somnade om. Två hundar i sängen är bra kaminer.

Nu väntar jobbvecka med besiktning av bilen. Våra batterier är om inte annat välfyllda nu med nya vänner, sol, hav och ljumma vindar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: