Målat, limmat, formskurit och TADAAAAA!

Den fasta delen av sängen är nu monterad i bilen. Ett stort steg och nu börjar det faktisk närma sig så långt som vi hade tänkt göra 🙂 Den löstagbara delen av sängen ska göras klart under veckan, till helgen ska det klippas och sys madrasser, köpa förvaring och piffa lite. Sen är det ”bara” vidareutveckling kvar.

Vi har medvetet hållit det enkelt när vi har gjort inredningen eftersom vi ju inte vet vad man behöver när man är ute i en campervan. Så vi får hitta lösningar vartefter.

Det fina primus gasolköket vi hittade på Tradera för 250 spänn kom igår, så nu är det bara en Omniugn kvar – sen kan vi laga samma mat ”on the road” som hemma 🙂 För att få en plan avlastningsyta byggde vi ett hängbart bord till gallret på bakdörrarna. Ganska nöjd med den lösningen faktiskt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: