Happy har trägolv!

Igår gjorde Crille (möbelsnickare och Niclas fd svåger) ett suveränt jobb och hjälpte oss att formsåga till golvet till Happy – snacka om millimeterprecision! Och samtidigt så sågade han till alla delar till det som ska bli den utfällbara sängen.

Så till helgen blir det byggarhelg istället för camparhelg. Nu börjar vi se slutresultatet och vill så gärna se det klart. Dessutom ska det spöregna i hela södra sverige hela helgen, så innejobb lockar mer 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: