Happy är klar!

Och vi är så himla nöjda!

Sängen blev mycket större och bekvämare än vad vi hade föreställt oss. Och vi hittade en lösning som gjorde att vi slapp skära i madrasser och fundera på förvaring av madrass dagtid. Sängstommen ger stora utrymmen för förvaring, och med IKEAS smarta lösningar med lösa lådor som kan kombineras på olika sätt, så har vi lätt kunnat få ordning bland mat, bestick, spritkök och våtservetter (uppenbarligen är våtservetter en sån där sak som man glömmer att man redan har…). Nu är det bara att använda bilen så mycket som möjligt och bo in oss, och se vad vi ska komplettera med.

I fredags efter jobbet drog vi till Bockeboda naturreservat vid Kristianstad. Det var ganska sent när vi kom fram så vi tog första bästa parkeringsplats, som – när vi ramlade ut bilen på morgonen – hade fyllts av bilar och hundar… Vi flyttade oss till en annan parkeringsplats på lördagsmorgonen, där vi sedan stannade till i söndags. Mitt i lummig skog, och inte en käft på hela kvällen/natten/morgonen.

Vi tog en lång tur i reservatet på lördagen, och det var den längsta tur som Gaston har varit med på. Men han travar glatt på – jag hade förberett så att jag kunde bära honom i ryggan om han tappade energin.

Det var, minst sagt, lite kyligt i bilen när vi vaknade i söndags – det visade sig vara två grader ute… Så, nästa helg ska vi inte glömma att sätta på fönsterskydden – alltid skyddar de väl lite mot den värsta kylan. Eller bara ligga kvar under sovsäckarna som är varma och sköna.

På vägen hem i går så cruisade vi hela Österlen för att kolla ställplatser och parkeringsplatser för nästa helg, och hittade flera stycken. Så nästa helg kommer vi att ha havsutsikt – det är en lyx att kunna variera var man ställer sitt hus på helgerna 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: