Då har lilla Happy flyttat hemifrån

I helgen hämtade nya ägarna det kombinerade hjärte- och sorgebarnet *ler*. Happy har väl i princip varit trasig lika ofta som han var hel, men det låg mycket kärlek och fnulande i ombyggnaden av en lite sliten och skitig skåpbil, till en mysig liten koja på hjul.

Hoppas nye ägaren ger Happy ett nytt dieselpartiklefilter och sen upplever massor av äventyr tillsammans! Inte utan att jag redan saknar enkelheten, även om Happy Too självklart erbjuder helt andra möjligheter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: