Välkommen Happy Too!

Eller H2 som den kallas till vardags. Och eftersom den än så länge inte är levererad så bara i fantasin 🙂

Men ja – vi har slagit till och köpt en plåtis. Helgerna ute med Happy har gett oss mersmak, och vi vill kunna vara ute mer och längre än vad en liten campervan kan erbjuda oss i komfort. Att vara så väderberoende känns begränsande, och inte minst behovet av offentliga toaletter.

Så, om någon månad kan vi hämta hem vår Pössl 2win Plus 2019. Vi hoppas på många äventyr i den nya bilen. Och tanken är att vi ska använda den året runt, alla dagar i veckan. Varför inte en natt vid havet och sen köra direkt till jobbet?

Men visst – det innebär att vi måste hitta en köpare till Happy. Och det är inte ett helt lätt avsked. Det har gått mycket tankar, kärlek, byggande och inte minst renoveringspengar i den där lilla bilen ❤ Och inte minst har den gett oss en frihet att vara ute i så gott som ur som skur som varit helt underbart! Men det livet fortsätter, och utökas, med Happy Too 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: