Finjasjön, vedema strövområde och Luhrsjön – vilken helg!

Eftersom vi älskar att vandra och helst vill ha rundvandringar köpte vi för några månader sedan två böcker skrivna av Karin Hoffman – Rundvandringar Mitt Skåne och Rundvandringar Norra Skåne. I böckerna beskriver Karin dryga 30 vandringar i varje med noggranna instruktioner och tillhörande GPS-kordinater – för dessa vandringar följer inga snitslade spår direkt 😃 Det gäller att hålla utkik efter stenbumlingar eller andra riktmärken annars är man totalt vilse. Och det är så kul att lämna de invanda upptrampade stigarna och ge sig ut så här för man måste vara lite mer uppmärksam.

Helgens tur snitslade sig runt Vedema Strövområde i Hässleholm och var den mest kuperade vi gått hittills. Men löjligt vacker – högt upp på Åsa och djupt nere i dalgångar och allt var grönt och solen sken som en galning.

Nu när nätterna är varmare är det riktigt behagligt att sova i Happy. Vi är ju inte så bortskämda med det eftersom vi började äventyret med Happy under ”fel” säsong 😃

Nu ska Happy en sväng till verkstaden för att få partikelfiltret rengjort så han är fit for fight för nästa ägare. Så fort vi vet leveransdatum för Happy Too så ska Happy säljas. Men kanske hinner vi ut en helg till innan det är dags!

Helgen bjöd även på magsjuk hund vilket inte är så praktiskt i en minicamper men men…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: