Vackra Dalsland!

Upperud

Förra veckan var det dags för några dagar i Dalsland. Anledningen var en musikfestival (Kontinent Dalsland) som en väninna ville gå på, så jag (Sara) hängde med. Musiken var kanske inte riktigt i min smak, men Dalsland är ju fantastiskt vackert så det blev några enormt fina dagar!

Av de tre ställplatserna/campingarna vi stod på så sticker den vid Upperuds gästhamn verkligen ut! Otroligt fin liten plats vid gästhamnen, men både egen sluss och sandstrand.

En av dagarna gjorde vi en utflykt till Dals Rostock. Här finns en fantastisk örtagård med medicinalväxter, konstnären Kjerstin Ljungkvists underbara ateljé i det gamla församlingshemmet, antikvariat, museum, kafé – you name it! Här kan du strosa runt i timmar, vilket vi också gjorde:-)

På fredag är det dags för sommarens lite längre turer att ta sin början. Först är vi i Sverige en vecka, och sedan styr vi bilen söderöver och ser var vi hamnar. Antagligen blir det Österrike, men med oss vet man aldrig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: