Platsockupanter

Det är inte ofta vi förbokar platser, men eftersom vi igår skulle möta upp ett annat ekipage igår och äta middag, så var vi ute i god tid och bokade platsen bredvid dem. Och betalade. Och fick bekräftelse.

Dock står det ett annat ekipage där när vi kom. De hade platsen bredvid vår på andra sidan, och där hade någon annan, felaktigt parkerat. Och lämnat bilen för att cykla in till stan. Våra platsockupanter inte bara vägrade att flytta på sig, trots tillsägelser från både hamnvärd och ställplatsdito, utan han blev mer och mer uppretad. Han ansåg att det inte var hans problem att han stod på vår plats, utan vårt problem. Logiken kändes kanske inte helt glasklar.

Till slut kom den först felparkerade bilens ägare tillbaka och bad tusen gånger om ursäkt och flyttade sin bil direkt. Vår nu ganska överförfriskade platsockupant flyttade sin bil (vi alla höll oss ur vägen) efter att först nästan slitit sönder sin elkabel och rullat bilen ner i vattnet.

Så tre timmar senare kunde vi äntligen duka fram vår middag och ha en trevlig kväll! Men idag väljer vi att fricampa. Det känns lugnare så…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: