Och nu kommer regnet

Igår fick vi inse att vi nog fick tillbringa några nätter i stan den här veckan, då det ska regna, regna och sen regna lite till resten av veckan. Jo, Happy är vattentät, men om vi nu ändå ska tvingas vara inomhus kan vi lika gärna göra det i någon av de lägenheter vi de facto betalar hyra för 🙂

Men när vi vaknade i morse vid havet i Habo Ljung sken solen, och det var varmt och skönt. Vilket var tur – för vi skulle duscha i den stranddusch som finns där och som enbart har iskallt vatten! Vi var båda klarvakna efter det kan jag lova.

Även om Happy Too är bra mycket rymligare än Happy, så innebär den lilla ytan ändå att man måste planera hur man rör sig, vilka lådor som är öppna och klättra över varandra ibland. Ur den ännu mindre VW med popup-tak som stod parkerad predvid oss i natt ramlade det ut två vuxna och två barn i morse! HUR får de plats? Samt en longboard – vem behöver inte en longboard med sig? Imponerande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: