Äntligen kom kajakerna i sjön!

Livet på en pinne

Eftersom det varit så blåsigt i Skåne den senaste månaden, så har kajakpremiären fått skjutas upp. Men igår var det äntligen dags! Och som vi njöt! Vi tog bara en kort tur runt Häljasjön för att kolla att de klarat vinterförvaringen och fortfarande var hela, vilket de tack och lov var.

Sen la vi in dem i garaget på Happy och drog till en plats i närheten där vi varit flera gånger (senast förra fredagen) och gick ner till Vombsjön för att bada. Men det var så kallt i vattnet så det fick bli en kattvätt, funkar det med.

Efter en god natts sömn (tack och lov för takluckor) åt vi frukost i solen och körde till jobbet. Till skillnad från ”alla andra” kommer vi nu inte åka ut till helgen och nästa vecka kommer det bli en vecka i stan som det ser ut. Men vem vet – bilen står där och naturen lockar, så kanske blir det lite vanlife även nästa vecka. Annars ses vi till midsommar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: