Hemmahamn och slangmunstycken

Hemmavid

Efter att nu ha bott i bilen i en vecka, så börjar vi så smått hitta en ny vardag. Och en otroligt härlig vardag – att ta morgonkaffet vid stranden eller borsta tänderna med havsutsikt kan man onekligen vänja sig vid.

Två nätter den här veckan har vi stått i Habo Ljung. En helt perfekt plats nära både jobb och ordinarie hem. Misstänker att det här kommer att bli vår hemmahamn. Skönt att ha en plats man vet man kan sticka iväg till efter jobbet utan att behöva åka runt och leta.

I morse tänkte vi passa på att fylla på nytt vatten, vilket ska vara ”hur enkelt som helst” på de flesta mackar. Men nej då – trots att vi har FYRA olika munstycken till vår slang liggande i bilen passade inget av dem. Så här finns det tydligen utrymme för att ha udderuttan antal olika munstycken vilket inte alls gör det ”hur enkelt som helst”. Vi får inhandla en vattenkanna. Tur att garaget i bilen är rymligt för det blir snabbt en massa prylar för vem visste att till och med att fylla på vatten kunde omvandlas till en materialsport?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: