Citycamping och hämtpizza

Citycamping

Campinglivet kan onekligen se lite olika ut dag för dag. I helgen fricampade vi, lagade vår mat över öppen eld och vandrade. I går ställde vi bilen vid citadellet i Landskrona och beställde hämtpizza från Mamma Teresa Restaurang. Otroligt god pizza som avnjöts på en bänk med utsikt över havet.

Det var ganska mycket folk i rörelse och på den intilliggande stranden, Lagunen, och jag ska ärligt säga att jag inte kände mig helt trygg till att börja med. Att gå och lägga sig så här mitt bland folk i en bil, gör att man känner sig lite sårbar. Igår spände vi spännbanden mellan framdörrarna för första gången – självklart håller det inte folk ute hur länge som helst, men det gör det i alla fall lite svårare att ta sig in genom framdörrarna.

När solen gått ner lugnade det dock ner sig, och då hade vi fått sällskap av en annan plåtis på parkeringen så då kändes det lite tryggare, och under natten har det varit knäpptyst och vi har återigen sovit som stockar.

Vi kommer inte att åka hem till stan idag heller, men vi har inte bestämt var vi ska sova i natt. Och det behöver vi ju inte – vi följer solen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: