Ställplats och toatömning

God morgon från Lundåkrahamnens Gästhamn

Det är mycket nytt att lära sig när man har blivit med plåtis – det är gråvattentömning, gasol, solpaneler, färskvattenspåfyllning och inte minst toatömning!

Jag skulle ljuga om jag inte har tillbringat ganska mycket tid till att tittat på Youtube-filmer med instruktioner hur man gör. Och inte minst inte gör….

Så igår bestämde vi oss för att ta in på en ställplats för att i lugn och ro tömma och fylla tankarna. Vi tänkte att en dag mitt i veckan skulle innebära hyfsat tom camping och således färre åskådare om det skulle gå åt helvete 🙂

Ställplatsen i Lundåkrahamnens Gästhamn var, om inte folktom så väldigt glest mellan bilarna. Kanske inte så charmig plats trots att den ligger vid havet, men toa och dusch var fräscha och glassen i kiosken var går. Helt klart ett ställe vi kan återkomma till för att sanera både oss och bilen, men vi föredrar helt klart fricamping.

Det är trots allt skillnad på havsutsikt och havsutsikt…

Men alla tankar blev tömda och påfyllda, vi sov som stockar och duschade oss fräscha innan vi åkte till jobbet i morse. Ikväll blir det citycamping då vi ska ställa oss inne vid citadellet i Landskrona.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: