Golv och läckande kylare

Happy har tagit en vända inom att heta Crappy igen. Den här gången visade det sig vara en slang till kylare som bestämde sig för att spruta mer vatten än fontänen i Pildammsparken. Men hjältarna på Speedy lappade och lagade provisoriskt och ska imorgon sätta i en ny slang 🙂

Nu är även golvet isolerat och idag är Happy hor en kompis som är möbelsnickare som ska formsåga till plywooden (eller vilket material det nu blir – återkommer) som ska bli golv. Vi har bestämt att lägga in plastmatta över för att det ska bli så enkelt som möjligt att städa sen… Misstänker att det kommer bli ganska skitigt på golvet nu när hösten kommer.

Till helgen bär det av igen. Oklart vart – men kanske stranden i Laholm eller nån annanstans där solen skiner 🙂 Fick tips om Rimforsa där man både kan naturcampa och vandra. Återkommer med bilder och mer info efter helgen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: