Ännu en helg i bilen

I fredags åkte vi återigen upp till favoritplatsen Raslången. Visst är tanken att vi ska se nya platser också, men nu när vi är nya på det hela och testar oss fram för olika lösningar, så är det skönt att vet att vi kommer vara ensamma.

Det var klar skillnad i luftfuktighet inne i bilen nu när vi har isolerat den. Och väggarna kändes torra när vi vaknade på morgonen. Andra natten hade vi fönstren ner litegrann i förarhytten och då var det förstås ingen som helst kondens när vi vaknade.

Planen var att paddla i lördags, och att det skulle bli Gastons premiärtur i kajaken, men det blåste så mycket så vi valde att vandra runt sjön i stället. Tre timmar senare när vi kom tillbaka till bilen var det ganska ruggigt väder så vi bäddade ner oss, tände lite mysbelysning och låg hela eftermiddagen och tittade på Netflix 🙂

När vi kom hem igår tog vi nästa steg i ombyggnaden och satte i största delen av taket. Det gick förvånansvärt enkelt. Och det blir så fint! I dag åker Niclas och Happy till fd svåger (som är möbelsnickare) för att få tips och kanske lite hjälp med inredning som golv, säng och avlastningsbord. Om inte annat kanske han kan hjälpa oss att såga benen så vi med säkerhet vet att alla är i samma höjd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: