Vilken succé!

Helgens övernattning i Happy gick verkligen över all förväntan!

Vi hade som plan att hitta nattplats någonstans på Listerlandet, så vi körde runt hela kusten, går ju förvisso ganska fort, men det är vackert. Vi konstaterade att det finns massor av vackra ställplatser i de små hamnarna – men att det fortfarande är mycket folk ute på vägarna.

Så vi valde att köra vidare och tog sikte på Ekoparken Raslången. Där har vi ju varit flera gånger i sommar både för dagsturer och övernattningar med kajakerna, så vi har ganska bra koll på de olika naturcampingarna som finns där.

Och här fick vi vara helt ensamma. Vi kunde backa ner Happy till vattenbrynet och njuta av solnedgång och lugnt kluckande vatten. Gaston kunde springa omkring löst, vilket han så sällan gör nu när vi inte är på landet så ofta längre så även han var en lycklig liten hund <3.

När vi kom hem igår morse tog vi vändan om Bauhaus och Biltema – för nu ska det isoleras! Men det får bli ett eget inlägg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: