Nej, det är inte kul att vänta.

Crappy är fortfarande på verkstan och vi har inte fått något besked än om vad lampan kan tänkas vilja säga oss. Lite trist med ett sånt här avbrott när man var så taggad på att komma igång.

Till helgen ska det regna, regna och regna, så vår plan var att åka till Hovs Hallar och provsova i bilen innan vi sätter igång med eventuell isolering (ja, det är fortfarande en djungel) och se hur varmt/kallt/fuktigt det blir utan isolering. Men står Crappy fortfarande på verkstan så får det kanske bli övernattning där istället…

Och inte bara isoleringen är en hel vetenskap utan även nästa lager på väggarna – ytskiktet. Visst vill vi att insidan ska kännas mysig och välkomnande, men hur gör man det enklast då? Många sätter upp panel av något slag, men då måste man borra i karossen. Och risken med om vi börjar borra är att bilen kommer se ut som om den varit med i en drive-by-shooting innan vi är klara.

Och allt vi ville var att ligga i skåpet på och titta på vackra solnedgångar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: